ABI Borstelmatten

Een schoon interieur begint bij de voordeur

Iedereen kent het probleem van vuilinloop. Van de vele oplossingen is er maar één afdoende en dat is de entree met borstels. Met onze ABI oprolbare borstelmat wijst u vuilinloop resoluut de deur. Deze mat borstelt grof vuil, zand en ander vuil van de schoenzolen. Bij het belopen van de mat worden de borstels zodanig aan het zoolprofiel aangepast dat, ook zonder de voeten te vegen, het straatvuil van de zool verwijderd wordt.

Met onze borstelmat wijst u vuilinloop resoluut de deur

Mogelijkheden

De borstelmat is voor de effectiviteit vooral toepasbaar voor buiten (de eerste zone), maar kan uiteraard, indien gewenst ook binnen toegepast worden. Deze bijzondere mat is standaard in 16 kleuren leverbaar, waarbij de kleuren UV-gestabiliseerd zijn. Daarnaast kunnen wij de hoogte van de borstels aan uw wensen aanpassen, indien dit gewenst is. In de borstelmat kunnen tevens logo’s worden verwerkt, om zo indien gewenst, uw entree een persoonlijk tintje te geven.

Samenstelling

De ABI Borstelmat bestaat voor bijna 100 % uit gerecycled materiaal. Deze mat is samengesteld uit streng geselecteerde halffabricaten. Een slijtvast nylon garen wordt gesneden en gebundeld tot borstels. De harde en slagvaste kunststof- profielen worden op maat gezaagd, waarna de gaten worden geboord. Vervolgens worden de nylon borstels in de profielen gestanst. De PVC profielen worden aan elkaar geregen door flexibele RVS kabels, die tevens als spandraden fungeren.

Matten met uw eigen logo

De ABI Borstelmat kan ook worden uitgevoerd met uw eigen logo in kleur. Zo geeft u uw entree een persoonlijker en exclusiever tintje!

Ontdek de mogelijkheden

Specificaties

Maathoogte22 mm
Profielafstand4 mm
BorstelsNylon 6.6 (polyamide). Dit materiaal heeft de eigenschap dat het zich in de originele staat terugbuigt nadat er overheen gelopen wordt.
KunststofprofielPVC regeneraat. Deze toepassing toont onmiddellijk de perfecte eigenschappen: de juiste sterkte en bestemd tegen alle weersomstandigheden (+90° to -50°).
Eindprofielen(ofwel U-profiel) Geanodiseerd aluminium 15x20x15 mm met een dikte van 2mm. Een aluminum aanlooprofiel is tevens mogelijk.
SpandradenRoestvast of roestvrij staaldraad met een diameter van 2mm.
AfstandscupjesEPDM, met een dikte van 4 mm.
Garantie5 jaar op de borstels en kunststofprofielen bij normaal gebruik en regelmatig onderhoud.
Gewichtca. 15 kg/m2

Klik op de tekening voor een vergroting